Over ons

Het verhaal van IIssalon IIspret
IJssalon IJspret: ambachtelijk ijs voor Zwanenburg & regio Amsterdam

Goedendag heer, mevrouw,

 

Laten we ons even voorstellen…

10 jaar geleden heeft de grondlegger van ijssalon IJspret, Paul van Dijk, de eerste IJspret winkel geopend in de Rijnstraat in Amsterdam.

Hier draaide hij met veel plezier waardoor Rutger Mantel, goede vriend van Paul, op het idee kwam om ook een ijssalon te openen.

12 April 2014 werd ijssalon IJspret Zwanenburg geboren.

Bij beide zaken kun je tijdens het ijs eten zien hoe het ijs vers bereid word.

IJssalon IJspret Rijnstraat heeft zich gefocust op het verse ijs en de milkshakes. IJssalon ijspret Zwanenburg is een grotere zaak en heeft de ruimte tot het verkoop van verse koffie, ijstaarten, ijs macarons en natuurlijk vers ijs en milkshakes.

Na 9 en 5 jaar succesvol bezig te zijn, zijn wij op zoek naar een nieuwe uitdaging. We willen ons graag uitbreiden door middel van meerdere vestigingen.

 

Hierdoor zijn we op zoek gegaan naar een grotere werkruimte.

Wij hebben toen onze derde vestiging geopend in Diemen!

Ook hier kun je terecht voor een vers kopje koffie. Wij serveren Blackstock coffee blue label, gemaakt van 100% Arabica bonen: krachtig, rins en met een chocolade twist.

Hier kun je heerlijk  binnen zitten en genieten van onze koffie, ijs, milkshakes, chocolade fontein, grote macarons met ijs. En dit alles in een gezellige ijspret sfeer.

Dankzij de juiste afmetingen van de ruimte hebben we een open keuken gecreëerd waar de mensen kunnen zien hoe alles vers bereid word.

U bent van harte welkom bij een van onze winkels.